Menu Sluiten

26 juni: Koffieconcert in Gorssel!

Het maandelijkse koffieconcert dat gewoonlijk is te horen in Eefde wordt deze keer gegeven in de kerk in Gorssel. Reden hiervoor is de gezamenlijke dienst van kerkelijk Eefde en Gorssel, een viering die gehouden wordt in de Gorsselse kerk aan de Hoofstraat nr. 27. Het koffieconcert volgt daarna in dezelfde Gorsselse kerk. Muzikale gasten zijn deze keer 6 leerlingen van zangcoach Annemieke Brouwer, die onder meer  actief is op de muziekschool in Deventer. Vijf zangeressen en één zanger zingen een programma met solo’s en duetten in sterk verschillende muziekstijlen zoals jazz, pop, klassiek en musical.                                                  

                   

Tijdens Corona trad de Zangstudio via Stichting Zangcultuur Deventer op bij verzorgingshuizen. Hieruit ontstond het programma “Ik geef je een roosje, mn Roosje”, waarbij alle aanwezigen aan het eind een prachtige roos kregen. Veel van deze zangleerlingen c.q. zangers treden nu in Gorssel op met een grotendeels nieuw programma onder meer met het Songfestival liedje van Estien “Diepte”. 

De deelnemers willen graag performen, het liefste zoveel mogelijk en daarin probeert de Zangstudio Annemieke Brouwer  tegemoet te komen. Graag stel ik ze aan u voor van links naar rechts op de foto Annabel Markenstein, Menno Nijkamp, Daphne Jager, Jennifer Hes, Annemieke Brouwer, Marie Breevoort, Annelies de Goey, Hillie Jansen van het Laar. Onze pianist is Willem Kersing.                                                                                                            

Om kwart over 11 is er koffie, waarna het concert in de Gorsselse kerk  op 26 juni begint om half 12. Zoals gebruikelijk is de toegang vrij en wordt er gecollecteerd bij de uitgang.