Menu Sluiten

De voedselbanken hebben NU uw hulp hard nodig!

In tijden van stijgende energieprijzen en stijgende voedselprijzen proberen de minima hun hoofd boven water te houden. De groep die een beroep moet doen op De Voedselbank wordt daardoor steeds groter. 

De diaconieën van de Protestantse Gemeenten Gorssel/Epse en Eefde gaat daarom levensmiddelen inzamelen in samenwerking met de lokale supermarkten. De noodzaak om dit te doen is hoog. De Voedselbank heeft een groot tekort aan houdbare producten!

Hoe kunt u deze actie steunen? U kunt producten kopen bij de supermarkten en deze na de kassa inleveren. In de supermarkt is een lijst beschikbaar van benodigde producten.

Daarnaast is het mogelijk producten in te leveren bij de kerken zelf. In de kerken wordt hier aandacht aan besteed als onderdeel van de viering van dankdag.

In Gorssel kunnen er van woensdag 26 okt tot en met zaterdag 5 nov boodschappen afgegeven worden in de Jumbo supermarkt. Daarnaast is het mogelijk om op zaterdag 5 November tussen 11:00-12:00 boodschappen af te leveren in de kerk in Gorssel.  

Alle inwoners van Gorssel en Epse worden van harte uitgenodigd om hieraan mee te doen! Voor meer informatie of vragen graag uw reactie naar diaconie@pg-gorsselepse.nl.

De inzameling in Eefde zal in samenwerking met de Coop supermarkt plaatsvinden van 9 nov tot en met zaterdag 19 nov.